22 Eylül 2008 Pazartesi

Groovy Dancing Girl

Önce bu vardı :

Link: Groovy Dancing Girl



Geçen sene bir vakitlerde ilk olarak stumbleupon'dan, sonra olası her doğrultudan aynı videoyu defalarca izledik. Daft Punk'ın değişmez loopable fon şarkısı Harder,Faster,Better,Stronger'ı yavaşlatıp kafasına göre takılan sevimli yaratık izledikçe kusma yerine giderek artan bir yeme isteği uyandırıyordu bünyede. "Kimdir bu kız?" sorusunu takıntı haline getirenler internette bitmek bilmez aramalar yapmışlardır ve bir sonuca ulaşamamışlardır eminim. Ben yapmadım tabii ki :).

Nisan'da ortaya çıkan yeni 3 videoyla gizem çözülmüş, yeni haberimiz oluyor. Ünlü Fransız moda şirketi Etam yeni kampanyalarına fotomodellik için harıl harıl isimsiz bir yüz ararken videoyu izleyip Sophie Merry'yi denemeye karar veriyor.

Link: Sophie Merry a modern Fairy tale Part1




Link: Sophie Merry a modern Fairy tale Part2



Bir de stüdyo ortamında uydurmasyon Daft'vari bir şarkı icat edip yeni videolar çekmişler.

Link: Groovy Dancing Girl for Etam 1



Link: Groovy Dancing Girl for Etam 2



Haneke'nin Funny Games'e Naomi Watt'lı Funny Games US çekmesini hatırlatmadı değil bütün fenomen. İnternet ünlülerini hala tam olarak kabullenebilmiş değilim ama önümüzdeki yıllarda internetten ünlenmek çok değişik haller alacak gibi duruyor.

Son olarak stüdyo çekimlerinin en şıkı var

Link: Groovy Dancing Girl # 3 ~ Squarepusher



Squarepusher'a dansetmek...Idm dinlemeye başladığımda heavy metal'e benzerliginden dolayı en rahat alıştığım elektronik tarzı olmuştu. Malum Intelligent Dance Music dansetmeyi beraberinde getirse de her tarafı aksaklarla bezeli bir müzik tarzında nasıl dansedilebileceğini hayal edememiştim. Haydi caza kayan Squarepusher'la bu iş biraz olmuş, hala Venetian Snares'te sallanmanın ötesinde ne yapılabileceğini düşünemiyorum.

4 yorum:

yvainethefallen dedi ki...

Bu kızı sana alacağım Engin. Çok sevdin sen onu. Henüz izlemedim. Birazdan izlemeli.

Bucu.Kluk dedi ki...

Harbiden mi? Ne zaman gitcez istemeye? Ben de kurda kuşa yem olmasın diye öbürsü Engin'i yönlendirmeeyi düşünüyordum. Malum Sophie Marie Dublin'deymiş.

yvainethefallen dedi ki...

Sen ne zaman istersen söylemen yeterli 8)

Bucu.Kluk dedi ki...

O zaman bavulları hazırla, yarın özel yatımla seni boğazdan alırım, Akdeniz'den aşaa boş viteste saldık mı iki günde varırız.

Eğlenme elin fakir bedevisiyle ;(.