24 Eylül 2008 Çarşamba

Pick Me!

Kendi blog'umda Galata Tasarım Fuarı ve doğumgünümde boy boy Pick Me! resimlerini yayınlamıştım diye hatırlıyorum. Yukarıdaki görselde yeni paketleri içine yerleştirilmiş, yeni Pick Me!ler var. Pick Me'ler artık sadece akrilikten değil, dilediğiniz parçayı metal olarak da seçebiliyorsunuz!

Pick Me! saatlerden aşağıda asılı duranı, dengesizliğiyle beni kendisine tav eden. Bunu not düşmeden geçemedim.
Pick Me!lerden az daha söz etmek gerekirse... Kolyeler, küpeler, yüzükler, anahtarlıklar, yaka iğneleri derken artık Pick Me! mumluklar da masalarımızı süslemeye hazır hale gelmiş. Zaten birbirinden eğlenceli olan Pick Me!lerin en eğlencelilerinden biri boynumuza incecik bir telle asılmış adamlar ile farklı renk ve model seçeneklerini birleştirerek meydana getirme şansınızın oldu yüzükler. Yüzükler kamasutra modelleri, kedi, balık, melek ve şeytandan oluşuyor. Dilerseniz kedi kuyruklu bir balık veya balık kuyruklu bir kediniz bile olabiliyor. Kim sizi tutabilir ki?
Pick Me! satış noktalarından bazıları: İstanbul Modern, Blisskiss
Pick Me! web sayfası
Pick Me! haberlerinin ve sizin Pick Me!lerinizle çekilmiş fotoğraflarınızın yayınlandığı Pick Me! blog
Ve Galata Tasarım'da Sadi Tekin'likten saditekinnoktakom olarak tanınmaya doğru yol alan tasarımcımız Sadi Tekin'in en bir harika tasarımı -kanaatimce: saditekinnoktakom

Hiç yorum yok: