29 Ağustos 2008 Cuma

Onsuz Olmaz!

Yaz-kış demeden vazgeçemediğim en önemli aksesuar güneş gözlüklerim. Artık aldığım gözlükleri annemden nasıl saklasam, ne yapsam da ortaya çıkarsam şaşırmış bir haldeyim. Pek tabii ki güneş gözlüklerinin yeniden bu denli rağbet görüyor olmasının altında vintage kokusu var.

Bu defa kesenin ağzını biraz daha açmak gerekiyor ama. Göz konusu şakaya gelmeyecek kadar hassasken kullandığınız camın kalitesine özen göstermemek imkansız. Hal böyle olunca, bir de özel tasarım çerçeveler işin içine karışınca takacağınız bir gözlük için ortaya bir servet dökmeniz gerekiyor.

Her şeyin bir çözümü var ama değil mi? Artık Accesorize gibi markalara ait güneş gözlüklerinin camları pazar malı gözlüklerin camları gibi kör edici değil. Yoğun güneş ışığına karşı kullanmadığınız takdirde gözünüze pek de kötü davranmıyorlar ve fiyatları oldukça uygun.

Accesorize, Zara, Topshop, Mango, River Island gibi markaların çerçevelerini alıp onların gözlük camlarıyla oynamaya ne dersiniz peki? Ray-Ban cam taktırsanız bile herhangi bir Ray-Ban fiyatından çok daha uygun bir fiyata mal olacaktır size ;)


Bunları araya sıkıştırdım ama yönleneceğiniz site kaliteli ve şık gözlüklerin bir arada olduğu bir gözlük cenneti!

Hiç yorum yok: