4 Eylül 2008 Perşembe

Free People

Ne mutlu bize ki mailler, postalar almaya başladık; yorumlar gelir oldu. Free People'da bu mesajlardan biriyle gelen bir eklenti oldu. Hem site içeriğiyle ilgili bir görsel bilgilendirmeyi hem de stil örneğini bir arada vererek kolaya kaçayım dedim.

Her şey çok güzel, free people muhteşem; ama fiyatları da bir o kadar muhteşem. Bir süre daha fotoğraflarla stil örnekleri yaratmaya devam edeceğiz demek oluyor bu sanırım!


Vintage döndü döneli saç örgüsü modelleri bilhassa tunik elbiselerde yeniden peyda oldu. Nedendir bilemesem de ben bu modeli en çok gri tonlarına yakıştırıyorum. Resimdeki modelin cepleri ve bilhassa arkadaki o minnacık fiyonk detayı aklımı başımdan aldı (bu blogda ne çok kullanıyorum bu tanımlamayı!)
Yazık ki resimlerde görülen mor renkli bluz elbiseye dahil değil. Rengiyle, kol detaylarıyla ve deseniyle pek beğendim kendisini de. Web sayfasını ziyaret ederseniz ürünün farklı renklerinin farklı şekillerde kullanışını da görebilirsiniz.
Tunik fiyatı $128.
Uzun çorapları sevmemin nedeni uzun çoraplı kız Pipin midir bilmiyorum ama giyebilecek bacağa sahip olan her hatun kişisinin en az bir defa denemesi gereken bir model olduğunu düşünüyorum.
Ayakta yamuk yumuk durmaları nedeniyle bir türlü çorapta dik çizgilerle anlaşamamış olsam bile çizgili çoraplar vazgeçilmez!
Over the Knee çorapların fiyatı $24
Peki siz de benim gibi bu ayakkabıların modelini en çok vurgulayacak çorapların yukarıdaki çizgililer, çorapları da en çok teşhir edecek ayakabbıların bunlar olduğunu düşünmüyor musunuz?

Dolgu topuklar bele rahatlık sağlayıp ayağın yere daha dengeli basmasını sağlarken ayakların hediye paketini andırır görüntüsü bana bu ayakkabıları daha da sevdirdi!

Sayfanın en uygun fiyatlı ürünlerinden biri: $98
Gözlükler husundaki takıntım artık su götürmez bir şekilde ortada duruyor olsa gerek. Kesenin ağzını açmışken bu cicileri metal çerçeveli bu rengarenk gözlükler anca keser! $198
Dolabımda buna çok benzeyen 80lerden kalma, anneme ait, taba renkli bir pardesü duruyor. Senelerden beri onu bu boylarda kestirip yeniden şekillendirmeyi düşünüyorum ama bir türlü nasip olmadı. Hem havalar hazır soğumaktayken takımımız eksik kalmasın, üşütmeyelim diyerek hem de kendime dolapta beklemekte olan pardesüyü hatırlatma amacıyla araya sıkıştırıverdim. Pek hoş, oldukça yavan ama pek de şık. $198

Seçtiğim resimde her ne kadar belli olmuyor olsa da yukarıda gördüğünüz miniminnacık bir omuz çantası, bir nevi cüzdan. $58

2 yorum:

Sophie dedi ki...

o mor çorapları ve o siyah ayakkabıları istiyorum!

yvainethefallen dedi ki...

Ne olcek bu doyumsuzluğun sonu yereppiiiiiim 8))