26 Ağustos 2008 Salı

Sürpriz


Tasarımlardan söz etmişken, tesadüfen keşfettiğim bir internet sitesinden bahsetmek istiyorum: http://www.kutukutupense.net/. Bir gazetenin pazar ekini okurken fark ettim buranın varlığını. Kişiye özel el yapımı kuklalar yapıyor Deniz Kundak. Oldukça emek isteyen bir iş olduğu gibi, kısa sürede -20 gün gibi- tamamlayabiliyor. Sipariş üzerine çalışıyor. Yaptıklarını görünce ben de hemen sahip olmak istedim bir mail attım, fakat bütçemi düşündüğümden oldukça fazla aştığı için ne yazıkki sahip olmak sadece hayalimde kaldı :) ama oldukça güzel bir hediye olabilir bu kuklalar hayatımızdaki özel kişiler için. (Fotoğraftaki kukla gördüğünüz gibi Fedon'a ait bir kukla)

2 yorum:

yvainethefallen dedi ki...

Hakikaten muhteşemmiş bu kuklalar. Bir süre evvel, yaptıracağımdan değilse de, kukla yapan birilerini bulabilir miyim acaba diye dolanıyordum ortalıkta. Ama hani şöyle pinokyo misali şeyler de görmek istiyorum ben.

Sophie dedi ki...

şekerim, dün modada yürürkene hani çay bahçelerine doğru giderken solda standlar olur, kolye takı, tavla filan satarlar.. işte orda yürürken gözüm bir şeye takıldı! pinokyo şeklinde kuklalara! yani yanıbaşında hemen bulabileceğin bir yerdeler :) aklında bulunsun ;)